Зареждане

UFC обявиха Топ 5 на нокаутите за първата половина на годината

UFC обявиха Топ 5 на нокаутите за първата половина на годината
Публикувано на: Август 14, 2017 в 18:00 ч
 
Ultimate Fighting Championship обявиха ТОП 5 на нокаутите за първата половина на годината.
 
Най-горещо обсъжданата категория винаги е "Най-добрите нокаути", така че нека се впуснем в тази селекция.
 
5. Нокаута на Damir Hadzovic срещу Marcin Held
 
Damir Hodzovic шокира феновете на спорта през месец май, когато отбеляза невероятен нокаут за победата си над Marcin Held. След като беше доминиран от Held в първите два рунда, беше ясно, че Damir трябваше да завърши опонента си, ако иска да излезе като краен победител от клетката. Hodzovic направи точно това, когато вкара брутално, докато Held се опитваше да регистрира тейкдаун.
 
 
4. Нокаута на Marc Diakiese срещу Teemu Packalen
 
Състезателят на UFC в лека категория Mark Diakiese отбеляза абсолютно гръмотевична победа  срещу Teemu Packlen по време на мача им на UFC Fight Night в Лондон. Победата остави Marc непобеден с рекорд от 12-0. За съжаление, Diakiese претърпя загуба в последното си появяване в Октагона, когато загуби след сплит десижън от Drakkar Klose.
 
 
3. Нокаута на Holly Holm срещу Bethe Correia
 
Бившата шампионка на UFC в категория петел Holly Holm прекъсна серията си от три поредни победи, след като пласира невероятен удар с крак в главата на претендентката от Бразилия Bethe Correia. Бившата шампионка по бокс, Holm, регистрира рекорд от 11-3, откакто се премести в света на смесените бойни изкуства. Най-авторитетната й победа до този момента е тази над Ronda Rousey, която отново дойде след удар с крак в главата.
 
 
2. Нокаута на Edson Barboza срещу Beneil Dariush
 
Не е изненада, че претендента на UFC в лека категория Edson Barboza намира място в тази класация. Опасният бразилски боец регистрира един от най-страшните нокаути за всички времена, когато се завъртя около оста си и пласира невероятен удар с крак в главата на Terry Etim в UFC 142. В последната си битка, Barboza напомни на себе си, след като пласира невероятен удар с летящо коляно, който изпрати противникът му Benei Dariush в нокаут. Edson Barboza (19-4) понастоящем чака следващата си задача от длъжностните лица на UFC.
 
 
1. Нокаута на Mike Perry срещу Jake Ellenberger
 
Боецът на UFC в полусредна категория "Platinum" Mike Perry регистрира абсолютно сензационна победа с нокаут през април в UFC Fight Night в Нешвил, когато "обезглави" ветерана Jake Ellenberger след мощен удар с лакът от изправено положение. Победата издигна професионалния рекорд на Perry до 10-1. "Platinum" ще се изправи срещу бившия претендент за титлата Thiago Alves, когато се завърне в Октагона на 16-ти септември. 
 


Споделете в секцията за коментари кой е вашият избор за нокаут №1?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес