Зареждане

UFC 213 ще бъде легендарна бойна вечер (Видео)

UFC 213 ще бъде легендарна бойна вечер (Видео)
Публикувано на: Юни 19, 2017 в 08:30 ч
 
UFC 213 ще изскочи от вътрешността на T-Mobile Arena в Лас Вегас, Невада на 8-ми юли 2017г. и в него ще се проведе битката за титлата в категория "петел" при жените, където шампиона на дивизията Amanda Nunes ще се опита да спре основната претендентка Valentina Schevchenko за втори път.
 
За пръв път двете се срещнаха на UFC 196 през март 2016-та година, като "Lioness" спечели след съдийско решение. И двете са в серия от победи след този сблъсък, а Nunes дори спечели титлата, след като нокаутира Miesha Tate на UFC 200, а след това направи същото и с Ronda Rousey.
 
Що се отнася до "Bullet", тя победи бившата шампионка Holly Holm и топ претендентката Julianna Pena по пътя към първата си битка за титла в UFC.
 
Останалите срещи от вечерта също са доста впечатляващи, Robert Whittaker и Yoel Romero ще се срещнат за временната титла в средна категория, докато Donald Cerrone и Robbie Lawler ще се срещнат в една много очаквана битка в полусредна категория. Плюс това, Fabricio Werdum и Alistair Overeem ще се срещнат за трети път в една зловеща битка при най-тежките.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес