Зареждане

Треньорът на Cain: Werdum няма никакъв шанс, Velasquez ще го убие

Треньорът на Cain: Werdum няма никакъв шанс, Velasquez ще го убие
Публикувано на: Юни 8, 2015 в 08:41 ч

Cain Velasquez и Fabricio Werdum ще унифицират титлите си в тежката категория на UFC в UFC 188. Състезанието ще се проведе следващия уикенд в Мексико Сити, Мексико. Макар и да не се е бил в Октагона от 2013, треньорът на Cain, Javier Mandez смята, че опонентът му няма никакви шансове за победа.
 
"Много съм уверен за този двубой. Той ще го убие. Werdum няма никакъв шанс. Cain ще си прави с него каквото си поиска. Junior dos Santos е по-голяма заплаха за Cain. С цялото ми уважение към останалите бойци, но Cain и Junior са на съвсем различно ниво. Говоря с факти. Werdum може и да докаже, че не е така, но много се съмнявам."

Много от феновете смятаха, че този двубой няма да се състои заради честите контузии на мексиканеца, но Mendez сподели, че този път контузията в коляното му е била от претрениране.
 
"След година тренировки и година извън тренировки, коляното ми се травмира," сподели Velasquez. "Вече съм се бил контузен и не можех да направя това, което исках. Не беше честно спрямо мен, не беше честно и спрямо феновете."

Двамата бойци ще се срещнат на 13 юни в този дългоочакван двубой от тежката категория? На кого бихте заложили?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес