Зареждане

Travis Browne към Derrick Lewis: Ще бъдеш отговорен за думите си

Travis Browne към Derrick Lewis: Ще бъдеш отговорен за думите си
Публикувано на: Февруари 17, 2017 в 18:00 ч
 
Travis Browne говори за предстоящия си двубой с Derrick Lewis на UFC Fight Night 105.


Derrick Lewis е в страхотна серия от пет поредни победи, като срещу “Hapa” той ще опита да продължи прогреса си. Travis Browne пък е на обратния полюс, записвайки две поредни поражения в последно време.

Derrick Lewis получава повече внимание преди срещата, като неговото лице присъства в по-голяма степен на постера на събитието. Това обаче не притеснява Browne.

“Трябва да излезеш там и да покажеш какво можеш. Няма значение дали си на постера или не. Ако загубиш, това е загуба в твоя актив. Ако много си повярваш заради хайпа, тогава си правиш лоша услуга. За мен всичко опира до това да взема победата”.

“Чух, че той смята, че може да ме използва като трамплин в дивизията. Това обаче няма значение. Ще имаме битка. Когато вратата на Октагона се затвори, тогава ще видим кой-кого.

Преди срещата Derrick Lewis не спести приказки по адрес на Browne, като дори говори за разследването срещу “Hapa” за домашно насилие.

“Това, което го чух да говори, беше доста невежо. Но най-хубавото на този спорт е, че можеш да бъдеш държан отговорен за нещата, които приказваш. Планирам да сторя именно това”.

Целта пред Travis Browne е да си върне формата от края на 2013 година, когато той записа три поредни нокаута и привлече вниманието към себе си.

“Спечелването на този мач е едно добро начало. Не мисля, че това ще ме върне там, където бях, но е едно добро начало.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес