Зареждане

Tito Ortiz за Chael Sonnen: Той не е никаква легенда

Tito Ortiz за Chael Sonnen: Той не е никаква легенда
Публикувано на: Януари 19, 2017 в 16:00 ч
 
Броени дни преди двубоя си със Chael Sonnen в Bellator, Tito Ortiz изрази несъгласие с онези, които наричат Sonnen “легенда”.


Според Ortiz, Sonnen не принадлежи към бойците, които могат да се окичат с подобно определение.

“Какво легендарно е правил той някога? Той никога не е бил голямото събитие на вечерта. Винаги е бил просто за пълнеж”, сподели Ortiz.

Двамата ще се бият на Bellator 170 в събота вечер, като за Chael Sonnen това ще бъде първи двубой след три години пауза.

“Той никога не е записвал голяма победа, макар да говори добре. Неговата уста може да продаде всичко. Но същевременно устата му пише чекове, които задникът му не може да осребри”, допълни Ortiz.

“Той направи нещата лични. Той каза неща за моето семейство. За моя характер. Той направи нещата лични и аз ще го нараня заради това. Ще го накарам да се откаже. Не бива да говориш за семейството ми. Някои от нещата, които той каза, ги приех присърце. Аз се бия с емоция. Когато не се бия с емоция, не се бия добре. Chael Sonnen е просто един актьор, той играе игра. Той знае кой е по-добрият боец. Когато покрия цялото му лице с кръв, той ще се откаже. Но това не е игра. Аз ще го нараня”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес