Зареждане

Tim Kennedy с ултиматум към UFC

Tim Kennedy с ултиматум към UFC
Публикувано на: Ноември 1, 2016 в 09:07 ч
 
Боецът от UFC в средна категория Tim Kennedy заплаши, че може да напусне компанията, ако през следващата година не получи добри шансове за нещо значително от новите мачмейкъри на компанията.


На UFC 205 Kennedy ще се изправи срещу Rashad Evans, като за него това ще бъде първо влизане в Октагона от UFC 178 насам, когато той понесе поражение от Yoel Romero.

Въпреки че отдавна не сме го виждали в действие, Kennedy смята, че може, а и трябва да играе по-важна роля в категорията през следващата година.

“Дивизията е пълна бъркотия, човече. Направо е бедствие. Всички искат шанс за титлата, защото, особено за мен, Michael Bisping е най-лесният съперник в тази категория. Ако продължите по списъка - от Chris Weidman, до Jacare, до Luke Rockhold, Derek Brunson - те биха били моите номер две, три, четири и пет. Дори не намесвам Yoel Romero, защото за мен той е измамник и изобщо не би трябвало да бъде част от UFC. Хора като Vitor Belfort и Lyoto Machida са толкова сдали багажа, че тези четиримата биха ги прегазили.”

“Говори се, че Nick Diaz може да се върне в средна категория, а GSP може автоматично да получи шанс за титлата, макар и да го е нямало няколко години. Категорията е пълен хаос.”

“Единствено знам, че на 12 ноември ще се бия с Rashad Evans и ще постигна много, много убедителна победа. А колкото до Michael Bisping, ако той наистина иска да бъде шампион, по-добре да спре да отправя предизвикателства към хора, които от години са се оттеглили. Или пък са на 47 години. Защо не се биеш с човек, който вече те е пребивал, а на 12 ноември ще направи едно силно становище в тази категория.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес