Зареждане

Tiffany van Soest: Joanna Jedrzejczyk е добра, но аз съм по-добра

Tiffany van Soest: Joanna Jedrzejczyk е добра, но аз съм по-добра
Публикувано на: Декември 20, 2016 в 09:36 ч
 
Кикбокс и муай-тай шампионката Tiffany van Soest наскоро влезе в историята, превръщайки се в първият шампион от женски пол в историята на Glory.


Тя се би на два пъти на 10 декември, успявайки да завоюва титлата. Van Soest първо се справи с Jessica Gladstone на 1/2-финалите, а след това спечели и титлата в категория “супер-петел”, побеждавайки на финала Amel Dehby.

И докато тя печели титли в кикбокса и муай-тай, нейният ММА дебют не протече според очакванията. На Invicta FC 19 тя се изправи срещу Kalyn Schwartz, но във втори рунд допусна поражение чрез събмишън. Тя обаче не губи вяра в себе си и твърдо възнамерява да продължи своята ММА кариера.

“Да, определено планирам отново да се върна в клетката”, посочи Van Soest, добавяйки: “Не мога да понасям загубите. Чувствам, че трябва да постигна възмездие и да се докажа като ММА боец. Сега е времето да го направя”.

Имайки предвид нейните страйкинг умения, много хора искат да видят Van Soest срещу шампионката в категория “сламка” на UFC Joanna Jedrzejczyk.

“Мисля, че това би било наистина забавно”, посочи тя, добавяйки: “Смятам, че аз съм най-добрият страйкър на планетата. Joanna е добра, но мисля, че аз съм по-добра. Аз съм по-добра”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес