Зареждане

Thiago Silva пропилял 3 години в American Top Team

Thiago Silva пропилял 3 години в American Top Team
Публикувано на: Ноември 9, 2012 в 01:23 ч

Боецът в полу-тежката категория на UFC, Thiago Silva, направи остра реплика към стария си отбор преди ден преди да излезе срещу българския боец Станислав Недков в UFC on FUEL TV 6.

"След като се преместих в American Top Team животът ми тръгна по грешен път. Не беше добър отбор. Имам чувството, че съм загубил три години от живота си, тренирайки грешно. Треньорите им нямаха на какво да научат атлетите. Радвам се, че открих истински отбор и сега имам възможността да се върна обратно. Имаме силен и завършен отбор. Имаме борци, страйкъри, жиу-житцу майстори. Имаме всичко. Изгубих три години от живота си в ATT. Но това все пак беше мой избор, мое решение. Платих си цената. Сега трябва отново да се върна в надпреварата.

Приех двубоя с Швеция с кратко предизвестие след като Antonio Rogerio Nogueira се контузи. Преди това не се бях състезавал от година заради наказание. Не мисля, че бях готов на 100%. Не само това, но и нараних ребрата си пет дни преди това, така че нямаше как да пренеса двубоя на земята. Не обичам да си измислям извинения, но това се случи. Сега отново трябва да се върна към старите си навици, да тренирам усърдно в залата. Не тренирахме много в ATT. Забелязах го след като ги напуснах."


След като напусна American Top Team бразилецът се присъедини към отбора на Blackzilians.

Silva в момента има нужда от победа, след като претърпя загуби от Rashad Evans и Alexander Gustafsson, а двубоят му с Brandon Vera бе обявен за несъстоял се.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес