Зареждане

Thiago Silva не е доволен от слабото си представяне

Thiago Silva не е доволен от слабото си представяне
Публикувано на: Октомври 14, 2013 в 18:00 ч

Ветеранът от полу-тежката категория на UFC, Thiago Silva, сподели че не е никак доволен от слабото си представяне срещу Matt Hamill в UFC Fight Night 29 миналата сряда.
 
"Не успях да вляза в категорията си и разочаровах UFC. Това беше много голяма непрофесионална грешка, но обещавам, че това е първият и последен път. Спечелих срещата, но направих много слабо представяне. Имах възможност да приключа двубоя, но не успях, защото се изморих. Задъхах се. Няма да ви лъжа. Не съм дете. Трябва да тренирам повече и да съм в по-добра форма следващия път. Бях изморен и затова не можах да го нокаутирам. Всеки знае стила ми, не чакам. Винаги търся приключването на срещата.

Искам да се бия с най-добрите, срещу някой от топ 10. Но няма как да се добера до там със скапано представяне като това, което направих тогава. Но бих се радвал да се бия с Glover Teixiera. Той е корав боец, отличен страйкър с много добра игра на земя и вярвам, че ще направим интересна среща. Бих се радвал да се изправя срещу Glover или някой друг топ боец. Thiago Silva ще се върне променен следващия път, обещавам ви."

Silva спечели 2 поредни срещи - с нокаут над Rafael Cavalcante и със съдийско решение над Matt Hamill. Серията можеше и да е от три победи, ако след победата му над Станислав Недков не бе дал положителен допинг тест.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес