Зареждане

Stephen Thompson защити Woodley за представянето му срещу Maia

Stephen Thompson защити Woodley за представянето му срещу Maia
Публикувано на: Август 12, 2017 в 09:30 ч
 
Stephen Thompson е излекуван и готов да развърти ритниците си в полусредна категория и да се впусне в приключението, което се надява да го изведе до нов шанс да се бие за титлата. Tyron Woodley (18-3-1) успешно защити титлата си миналия месец на UFC 214 в Анахайм, побеждавайки топ претендента в дивизията Demian Maia след единодушно съдийско решение. Woodley показа невероятна защита и избегна 21 опита на бразилския джу-джицу специалист, което в крайна сметка остави Maia с празни ръце и подути очи.
 
 
Разбира се, битката за титлата беше малко скучна за гледане и бе посрещната от тонове критика. Това беше дежавю на защитата на титлата, която Anderson Silva направи срещу Maia във вече далечното UFC 112. Президента на UFC Dana White беше най-настоятелен в критиките към Woodley и дори заяви, че феновете на спорта едва ли някога ще искат отново да гледат мач на  "The Choosen One". В последното си интервю за BJPENN.com, Stephen Thompson се изказа в защита на Woodley и дори хвърли доза критика към опонента му в тази битка Demian Maia.
 
"Ами аз предсказах, че Tyron ще направи точно това, което направи. Феновете не бяха много щастливи, но това беше много умна битка за Tyron. Искам да кажа, че който и да излезе там срещу Maia, битката ще бъде точно същата. Demian не е вълнуващ боец и забавя значително битката. Трябва да сте много внимателни с него и трябва да преценявате много мъдро дистанцията. Той има страхотен тайминг, така че, ако се захласнете да пласирате много ритници и удари, той ще ви хване за краката и ще ви заведе на земята. Така че, Tyron изигра наистина умно мача. Искам все пак да кажа, че Tyron може би можеше да натисне още малко, но от друга страна трябва да сте много внимателни с Maia. Ако направите една малка грешка, той може да се възползва и да те задуши. Мисля, че Tyron се справи чудесно и изпълни добре плана си за игра", заяви Thompson.
 
 
След това "Wonderboy" отново потвърди, че тактиката на Woodley срещу Maia е единствения възможен начин за битка с него.
 
"Ето какво, всички казват "качи се върху него, качи се върху него", когато видят Maia на земята, но той чака точно това. Той ви чака там, за да ви приключи. Tyron не се подведе и това беше имен ход от негова страна. Maia иска да слезеш там за граунд енд паунд и да те върже. В крайна сметка Tyron изигра много умно битката. Той определено е интелигентен боец", допълни Thompson.
 
Съгласни ли сте с оценката на Thompson за битката между Maia и Woodley на UFC 214?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес