Зареждане

Stephen Thompson и Jorge Masvidal искат да се бият

Stephen Thompson и Jorge Masvidal искат да се бият
Публикувано на: Юни 18, 2017 в 08:54 ч

Топ бойците в полусредната категория на UFC, Stephen Thompson и Jorge Masvidal може да си спретнат един от най-добрите двубои напоследък. Двамата претенденти за титлата отговаряха на въпроси на феновете по време на състезанието UFC Fight Night 111, което се проведе вчера в Сингапур.
 
"Все още не е официално, но искаме да се изправим един срещу друг," каза Thompson. "Определено го искаме. В последния си двубой мисля, че той спечели над Demian Maia. Masvidal е много добър страйкър и ще има фойерверки."

34-годишният Thompson идва след два поредни шампионски двубоя срещу настоящия носител на титлата в полусредната категория, Tyron Woodley. "Wonderboy" се би с шампиона до равенство в UFC 205, но след това загуби реванша със съдийско решение през март в UFC 209. Въпреки двата си неуспешни опита да стигне до златото, Thompson остава един от най-опасните претенденти в категорията.

32-годишният Masvidal идва след загуби със съдийско решение от Demian Maia в UFC 211. Преди това той имаше победи над Donald Cerrone и Jake Ellenberger.
 
"Той прави неща, които друг в категорията не умее," заяви Masvidal. "Той владее карате на високо ниво - само той е така в категорията. Ще трябва да си намеря по-специални спаринг партньори, такива които могат да са със сходен стил, за да мога да се подготвя."

Все още няма нищо официално за тази битка, но това е двубой, в който има смисъл. И със сигурност ще има фойерверки.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес