Зареждане

Stephan Bonnar за Anderson Silva: Напълнил съм гащите

Stephan Bonnar за Anderson Silva: Напълнил съм гащите
Публикувано на: Октомври 12, 2012 в 10:02 ч

Ветеранът от полу-тежката категория на UFC, Stephan Bonnar заяви, че най-големия мотиватор за срещата му с шампиона в средната категория Anderson Silva, е притеснението.

"Направо пълня гащите. Но ще ви кажа, че страхът е най-добрия мотиватор. Различно е обаче. По-притеснен съм от останалите си двубои. По принцип има много напрежение, винаги си повтарям 'Трябва да победя. Трябва да продължа с поредните победи, така ще си уредя голям двубой.' Има много напрежение в UFC заради победите. Но този път е различно. Махнах всичко това. Няма напрежение, защото нищо не може да бъде по-голямо от двубой с Anderson Silva и нямам какво да губя. Аз съм аутсайдера в този двубой, бия се на негова територия. Това е добре... мога само да му покажа ада. Нямаше да искам да се бия с него, ако си мислих, че нямам шанс да спечеля. Ако победя в този двубой, това ще промени живота ми. Ще дам всичко от себе си."

Bonnar спечели последните си три двубоя срещу Kyle Kingsbury, Igor Pokrajac и Krzystof Soszynski. Смяташе се, че той ще окичи ръкавиците на стената и ще се оттегли от ММА, но нещата се промениха след като получи двубой срещу "The Spider".

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес