Зареждане

Stephan Bonnar подписа с Bellator

Stephan Bonnar подписа с Bellator
Публикувано на: Август 27, 2014 в 22:57 ч

Боецът от Залата на славата на UFC, Stephan Bonnar подписа договор за няколко двубоя с конкурентната ММА организация, Bellator. Неговият първи двубой там вероятно ще бъде срещу друг участник в Залата на славата на UFC, Tito Ortiz.

Двамата вече имат вражда помежду си, тъй като Ortiz не одобри приемането на Bonnar сред легендите в ММА.
 
"Нямам нищо против Stephan, но мисля че трябва да си бил шампион, за да бъдеш в Залата на славата. Да си там е голяма чест. Значи че си постигнал нещо значимо в спорта. Двубоят между Forrest Griffin и Stephan беше голяма стъпка за UFC, затова заслужават ли го? Вероятно. Но може ли само един двубой да ти гарантира място в Залата на славата? Не мисля."

Bonnar още тогава отговори на момента, като предизвика Ortiz на двубой.
 
"Всички знаем, че Tito е разорен. Знаем, че Jenna му взе парите. Единствените хора, които виждам да носят неговата марка дрехи, са някакви бездомници. Той не вкарва и никакви пари в мениджърската си компания. Така че бих помогнал на горкия човечец да припечели малко пари."

Това предизвикателство бе отправено когато и двамата се състезаваха в UFC.
 
"Няма да се бия в друга организация," каза Bonnar тогава. "Става въпрос за лоялност. Освен това съм горд, че съм част от UFC и не бих го замени с нищо."

Времената обаче изглежда се менят. Bonnar се оттегли със загуба от UFC. След това даде и положителен допинг тест и бе отстранен за година.

Сега той се върна, но в друга организация.
 
"Искам да кажа на всички, че се връщам отново, защото искам да отърва ММА от вируса наречен Tito Ortiz. Прекалено дълго страдаме от неговите скучни двубои и е време някой да го пребие веднъж завинаги."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес