Зареждане

Sperry: Jacare е по-опасен за Chris Weidman от Silva

Sperry: Jacare е по-опасен за Chris Weidman от Silva
Публикувано на: Септември 28, 2013 в 12:00 ч

Mario Sperry е легенда в ММА. И на 46-годишна възраст той не спира да се състезава. В момента той тренира в Бразилия за граплинг среща с Fabio Gurgel, която ще се проведе в състезания на ADCC в Китай.

Sperry сподели наблюденията си върху един от най-атрактивните бойци в средната категория на UFC, Ronaldo "Jacare" Souza.
 
"Jacare е много по-опасен опонент за Chris Weidman, от колкото е Anderson Silva. Сравненията са трудни, но стилът им пасва. Какво прави Weidman най-добре? Събаряния. А какво прави Jacare най-добре? Жиу-житцу. Затова мисля, че срещата му с Jacare би била по-сложна. Срещу него Weidman ще бъде доста несигурен, особено ако се бие на земята. Срещу Anderson той може да очаква бой в стойка. Точно тази непредсказуемост според мен прави Jacare толкова опасен за Weidman. Освен това съм много впечатлен как той развива ММА играта си. Виждам го как тренира всеки ден. Играта му на земя е невероятна. Има и опасни умения в стойка, а кардиото му е впечатляващо. Има и страхотна воля. Смятам, че има всичко необходимо, за да бъде шампион."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес