Зареждане

Sonnen: Wanderlei за малко не напусна TUF Brazil 3

Sonnen: Wanderlei за малко не напусна TUF Brazil 3
Публикувано на: Март 26, 2014 в 17:30 ч

Този сезон на бразилския вариант на риалити шоуто The Ultimate Fighter среща двама заклети врагове - Chael Sonnen и Wanderlei Silva. По време на интервю относно предаването, Sonnen заяви че нещата станали толкова напрегнати, че Silva се опитал да напусне.
 
"Той е толкова глупав, срам ме е от него. Той е като играч на табла. В таблата правиш по един ход. Ако си играч на шах, трябва да предвиждаш какво ще направя аз и според това да планираш следващия си ход. Трябва да си три или четири хода напред. Той е толкова глупав, не искам да го обидя, но глупав в случая е описание на реалността. Идва и ми казва: 'това шоу приключва, ако не се извиниш за нещата, които каза за Бразилия'. Той направи нещо, което може да бъде направено само от някой играч на табла. Въобще не си и помисли, че може да откажа да се извиня. Когато отказах, той се предаде. Той сам се вкара в шах, не го направих аз.

Шоуто спря и всичко за малко да не свърши. Трябваше да се обадят на Dana White и на продуцентите. Молих му се да се върне, но той не пожела. Извика си такси и таксито дойде. Един от продуцентите трябваше да скочи и да му попречи да влезе в таксито и да го убеди да се върне."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес