Зареждане

След загубата на UFC 214, Cerrone иска отново да влезе в Окатагона за UFC 216

След загубата на UFC 214, Cerrone иска отново да влезе в Окатагона за UFC 216
Публикувано на: Август 4, 2017 в 14:00 ч
 
По време на този уикенд в UFC 214 в Анахайм, Калифорния, Donald Cerrone се изправи срещу бившия шампион в полусредна категория Robbie Lawler в ботка, която се превърна в три рундов спектакъл. В крайна сметка Cerrone излезе разочарован от този мач, след като претърпя загуба след съдийско решение.
 
Бившият претендент в лека категория също така нарани окото си по време на битката, което би могло да го постави настрана в близо бъдеще. Изглежда, обаче, че той вече се е справил с този проблем и сега се надява да му бъде разрешено да се бие на UFC 216.
 
"Окото ми е добре. Имам шестмесечна забрана да не се бия, така че това е още една причина, поради която съм тук", заяви Cerrone пред MMAjunkie от Лас Вегас. "Бях в офиса на шефовете и ги помолих да ми позволят да се бия на 7-ми октомври [UFC 216]. Така че ще видим какво ще се случи. Този път не бях нокаутиран, така че съм добре", добави той.
 
 
Като се има в предвид колко активен боец е той, не е изненадващо, че Cerrone търси бърз обрат, но също така заяви, че очаква UFC да го запишат за битка в UFC 217, което ще се проведе в Медисън Скуеър Гардън през ноември.
 
"Мисля, че ще ме задържат и ще ме поставят в бойната карта за UFC 217. Имам глупаво предчувствие, но на кого му пука? Харесва ми да се бия. Така че, позволете ми да го правя", заяви Cerrone.
 
 
Що се отнася до битката му срещу "Ruthless", много хора искаха битката да бе продължила пет рунда и Cerrone не се разграничава от мнозинството.
 
"Искаше ми се да има още два рунда. Господи, чувствах се добре. Наистина. Знаех, че битката ще бъде точно такава: среща в средата на ринга и размяна на удари. Съдиите? Няма значение. Нямам никакъв контрол над тях. Не мога да кажа нищо за тях."
 
"Предполагам, че би трябвало да се бия по усърдно, нали? Те винаги казват: Не го оставяйте на съдиите. Това е така. Както казах, бих искал да има още два рунда. Но аз с пълно основание мога да определя си като болен, защото това е забавно за мен. Забавно, много забавно", завърши Cerrone.
 
Срещу кого бихте искали да видите Cerrone да се изправи в следващата си битка?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес