Зареждане

Shogun е готов да се докаже срещу Chuck Liddell

Shogun е готов да се докаже срещу Chuck Liddell
Публикувано на: Март 12, 2009 в 02:11 ч


Mauricio "Shogun" Rua е готов да докаже, че се завръща в отлична форма, за двубоя му срещу Chuck Liddell на предстоящото UFC 97: Redemption. "Shogun" бе смятан за номер едно сред 93 килограмовите в света, при идването му в UFC, но поражението което претърпя, срещу Forrest Griffin и неубедителното му изпълнение срещу ветерана Mark Coleman, промениха това статукво.
 

Mauricio "Shogun" Rua

"Shogun" се подготвя с неговия бразилски сънародник Wanderlei Silva - който дава практически съвети на база своя опит, придобити в битката му срещу "The Iceman".

Rua каза:

"С Wanderlei, говорихме за предстоящият ми двубой, за това, че Liddell е добър боец, нанася силни удари, но също така ми каза, че ако отида там съсредоточен, ще спечеля тази битка."

Тренирам усилено и съсредоточено, за което благодаря на Господ. Трябва да бъда добре подготвен и много съсредоточен, когато се изправя лице в лице с Liddell. Това е за което се подготвям. Упражнявам си бокса, борбата, а пълната ми тренировка включва всичко необходимо за ММА. Битката си е битка, като аз имам своя план за нея, но въпреки всичко, все още изграждаме стратегията.

Shogun каза още:

"Към този момент, не мисля за колана. Chuck Liddell, заслужава уважение и всичките ми мисли са насочени към предстоящия двубой с него."
 

ММА България - свободни двубои 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес