Зареждане

Шампионът в категория перо на Bellator, Daniel Straus се завръща в действие

Шампионът в категория перо на Bellator, Daniel Straus се завръща в действие
Публикувано на: Октомври 2, 2016 в 12:00 ч

Daniel Straus спечели титлата в категория перо на Bellator, след като победи Patrico Freire със съдийско решение в Bellator 145 През ноември 2015. След двубоя обаче стана ясно, че Straus е счупил лявата си ръка в първия рунд от двубоя и се налага да се подложи на операция, която го изкара в принудителна почивка за няколко месеца.

Операцията бе направена през март, като чрез нея му бе добавена титаниева планка и шест пирона.

Днес 32-годишният боец обяви, че е напълно възстановен и готов да се върне към тренировките.
 
"Шампионът се завърна! Днес получих разрешение да се върна в клетката на Bellator. Въпреки, че пътят беше дълъг с много изпитания, приключението все още не е приключило. Искам да благодаря на Бог затова, че ме държи в ръцете си, на феновете и на семейството ми затова, че ме подкрепят и ме обичат. И също така на Bellator. На всички останали бойци от категорията... времето за игрички приключи."

В момента шампионът е със статистика 11-3 в организацията и има две поредни победи. Първия път, в който той спечели титлата бе срещу Pat Curran в Bellator 106, но я загуби при реванша в Bellator 112. След това обаче победи Freire с rear-naked choke в Bellator 132, а след това го повтори и в Bellator 145.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес