Зареждане

Шампион от WWE готов да се бие в UFC срещу правилната сума

Шампион от WWE готов да се бие в UFC срещу правилната сума
Публикувано на: Май 22, 2017 в 15:00 ч
 
Можем ли да видим още една звезда от WWE да се отправи към Октагона? Ако получи възможност, настоящият Интерконтинентален шампион Dean Ambrose е съгласен да се бие в клетката с осем стени. 
Стига парите, които му бъдат предложени да са достатъчни. 

Ambrose заяви пред "The Sun": 
 
"Ще се бия с всеки, ако ми бъдат предложение достатъчно пари. Дайте ми половин милион долара. Сложете ги на ринга и бих го направил още сега, още тази вечер."
 
Цената от половин милион долара не е случайна, а е сумата, която бившата звезда от WWE CM Punk получи за по-малко от 2 мин работа за своя UFC дебют на UFC 203, когато загуби в първия рунд от  Mickey Gall.  
 
Това обаче не бе достатъчно да изпревари заработеното от Brock Lesnar, който натрупа сериозна печалба от участието си в UFC. Бившият шампион в тежка категория прибави в банковата си сметка $2.5 мил. за победата си над Mark Hunt на UFC 200. 
 
Разбира се, Lesnar носеше със себе си огромен опит, световни титли и фенове, готови да заплатят цената да го гледат, за неговото дългоочаквано завръщане в Октагона. И след като за UFC изкарването на пари е от първостепенно значение, не може да се каже дали Ambrose е от типа „кросоувър“ бойци, зад които организацията би застанала. Независимо от това, Dean е готов да се пробва, стига да получи шанс.
 
Бихте ли го гледали? 
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес