Зареждане

Sara McMann гарантира, че втория двубой между Ronda и Holly ще бъде съвсем различен

Sara McMann гарантира, че втория двубой между Ronda и Holly ще бъде съвсем различен
Публикувано на: Януари 10, 2016 в 10:15 ч

Ако попитате Sara McMann дали Ronda Rousey е обезкуражена от загубата, която претърпя от Holly Holm по време на UFC 193, то нейният отговор е категорично "не".

"Това е моето мнение като човек, който също като нея се е състезавал на Олимпиада и е печелил медал. Ако мислите, че тя се е отказала, това означава, че вие наистина не разбирате какво Ronda действително е постигнала и направила в своя живот. Тя е бронзов медалист на олимпийските игри. Това означава, че тя не е успяла да постигне своята Олимпийска мечта да спечели златото, но все пак това не я е сломило. Напротив. Според мен тя е изключително гъвкава и лесно ще се адаптира към новата ситуация.“

Въпреки това, McMann казва, че в двубоя с Holly Holm тя е видяла една различна Rousey, която не е успяла да покаже истинските си възможности. Но според нея, това няма да се случи отново при втората ссреща между двете.

"Видяхте ли я? Видяхте ли лицето й? Видя ли огъня в очите й? Вгледайте се и ще забележите разиката в сравнение с другите й двубои. Психически ще забележите, че тя беше много по-различна. Незнам каква е причината – може да се дължи на самата  Holly или пък на нещо в  Ronda. Не знам.  Така или иначе, тя беше по-различна. Но мога да ви гарантирам, че това няма да се случи втори път. "

В потенциален двубой-реванш, според McMann, ситуацията ще бъде доста по-различна. Rousey ще бъде много по-добре подготвена и ще успее да противодейства на атаките на опонентката си.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес