Зареждане

Rockhold готов да замести Romero или Whittaker

Rockhold готов да замести Romero или Whittaker
Публикувано на: Юни 12, 2017 в 15:00 ч
 
Бившият шампион на UFC в средна категория Luke Rockhold не е стъпвал в Октагона, откакто загуби титлата си от Michael Bisping преди малко повече от година, до момента той не е резервиран и за някое от предстоящите събития на организацията. Това показва, че бившият шампион е в готовност да замести Whittaker или Romero в случай, че някои от тях е принуден да пропусне битката за временната титла в категорията на UFC 213.
 
Всъщност Rockhold заяви точно това в скорошно интервю за TMZ.
 
"Тренирам усилено. Ще бъда готов да заместя Yoel или Whittaker, ако нещо се случи с някой от двамата.", заяви той.
 
Докато Rockhold твърди, че ще бъде готов да замени Romero или Whittaker в случай на контузия, той също така предложи да бъде организиран мач между него и бившия шампион на Strikeforce в полутежка категория Gegard Mousasi, който понастоящем работи по своя нов договор с UFC.
 
"Попитайте Mousasi, точно това искат. Аз също го искам", заяви Rockhold. "Това е просто въпрос на... той е принципен човек, затова му давам известна подкрепа, той ще изчака и ще види най-доброто предложение. Не мога да го виня за това, но мисля, че това е срещата, която има смисъл в момента."
 
Докато тези битки се случат, обаче, основният фокус пред Rockhold e да се изправи срещу настоящия шампион в средна категория Michael Bisping.
 
"Ще се бия със всеки в дивизията. Аз просто си върша работата, ще се бия с когото трябва. Търся битка. Разбира се, обаче, искам и трета среща с Michael.", завърши Rockhold.
 
Срещу кого искате да видите бившия шампион Luke Rockhold да се изправи в следващата си битка?

 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес