Зареждане

Rich Franklin планира да избегне торнадото Silva

Rich Franklin планира да избегне торнадото Silva
Публикувано на: Юни 15, 2012 в 12:15 ч

След като от 16 месеца е извън Октагона, бившия шампион на UFC в средната категория, Rich Franklin изглежда е бил зает с оцветяването на косата си и занимавайки се със сценичните изяви на Justin Bieber.

Но след по-малко от две седмици, на 23-ти юни, 37 годишния бъдещ участник в Залата на славата на UFC ще се изправи срещу Wanderlei Silva в UFC 147 в Бразилия. И той знае, че ще е доста напечено когато бъде затворен за 15 минути, също както беше и в UFC 99 преди три години, когато двамата се срещнаха за пръв път.

Тогава Franklin излезе от Октагона с победа със съдийско решение. Контузията на Vitor Belfort постави Franklin като заместник в този двубой.

"Най-добрия начин да опиша играта на Wadnerlei е, че тя е като торнадо. Ако стоиш далеч от торнадото, си на сигурно място, но ако се доближиш прекалено близо, може да пострадаш. Когато се доближиш той натиска спусъка. А когато натисне спусъка много неща се разхвърчават. Той пуска по няколко удара с ръц ете си, последвани от колена и е много опасен. Най-добрия начин да приключа двубоя е да не стоя на едно място и да бъда вкаран в неговия ритъм."

По-лесно е да се каже, от колкото да се направи. Вижте и видео от интервюто с Franklin и неговата нова прическа.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес