Зареждане

Решено: Khabib и Tony Ferguson един срещу друг на UFC 209

Решено: Khabib и Tony Ferguson един срещу друг на UFC 209
Публикувано на: Януари 9, 2017 в 08:40 ч
 
След седмици на неяснота и съмнения, все пак изглежда така, сякаш Khabib Nurmagomedov и Tony Ferguson действително ще се изправят един срещу друг на UFC 209 за временния пояс в лека категория на UFC.


Около уреждането на този двубой имаше сериозни съмнения, след като Tony Ferguson не бе доволен от парите, които му се предлагаха, за да се бие с руския боец.

Изглежда обаче този проблем е изгладен, а журналистът Chris Taylor потвърди, че двамата ще се бият на UFC 209 на 4 март. Очаква се това да бъде второто главно събитие за вечерта, като се предполага, че основният двубой на събитието ще бъде реваншът между Tyron Woodley и Stephen “Wonderboy” Thompson.


Бащата и дългогодишен треньор на Khabib - Abdulmanap Nurmagomedov също потвърди, че Tony Ferguson ще бъде следващият опонент на сина му.

Khabib ще влезе в срещата със солиден актив от 24 победи от 24 изиграни двубоя. За последно той пречупи Michael Johnson с успешно приложена кимура в трети рунд.

Tony Ferguson от своя страна е с актив от 22 победи и 3 загуби. За последно той записа успех над бившия шампион в лека категория Rafael dos Anjos във вълнуващ петрундов сблъсък.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес