Зареждане

Rashad Evans: Трябваше по-скоро да сляза в средна категория

Rashad Evans: Трябваше по-скоро да сляза в средна категория
Публикувано на: Ноември 18, 2016 в 09:06 ч
 
Нещата не изглеждаха никак добре за Rashad Evans, когато президентът на UFC Dana White го нарече “стар и бавен” след загубата му от Ryan Bader на UFC 192.


“Suga” имаше шанс да опровергае White в следващия си двубой в полутежка категория - срещу Glover Teixeira, но нещата отидоха на още по-зле. Evans допусна нокаут още в първи рунд и се оказа в серия от две поредни поражения.

Това принуди Evans да потърси промяна, решавайки да смени категорията, в която се бие. Сега той вече е боец от средна категория, като според него, той дори е закъснял с това си решение.

“Чувствам се абсолютно невероятно. Тренировъчният лагер бе страхотен. Иска ми се да го бях направил по-рано, но тогава чувството ми за чест ми пречеше да го направя. Казвах си, “ако го направя сега, ще изглежда така, сякаш го правя само защото загубих”. Но реалността беше такава, че имах нужда да го сторя. Не само, защото физически трябваше да се състезавам с чудовищата в полутежка категория, но и защото физически се чувствам страхотно в средна категория. Сега всичко в живота ми следва определена пътека”.

Rashad Evans трябваше да запише дебюта си в средна категория срещу Tim Kennedy на UFC 205, но той не получи лиценз да се бие поради медицински причини.

В крайна сметка двубоят му с Kennedy бе пренасрочен за UFC 206, който ще се проведе следващия месец в Торонто.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес