Зареждане

Randy Couture с още един двубой в UFC

Randy Couture с още един двубой в UFC
Публикувано на: Август 29, 2008 в 08:56 ч

Състезателя в тежката категория на UFC Randy Couture може да се завърне в турнира към края на годината, като част от сделка извън съда с организацията.

 

Няколко източника, близки до боеца, потвърдиха че Couture може да се бие още веднъж за UFC, вероятно преди края на годината, като това може да сложи край на съдебните дела заведени срещу него от промоутъра.

 

За сега Couture не е коментирал нищо.

Randy Couture

Couture, който не се е бил след победата в третия рунд с TKO над Gabriel Gonzaga през август, 2007-ма, се оттегли от турнира след като обвини ръководството на UFC в липса на уважение, проблеми с неговата заплата и невъзможността UFC да уредят мач с Fedor Emelianenko.

 

От своя страна Zuffa LLC, компанията собственик на UFC, смята че според договора му има още две битки, които трябва да се проведат в турнира. Couture иска оставката да му се приеме за да може той да се развива и да организира евентуално среща между него и Fedor Emelianenko.

 

През февруари Couture подписа договор с друг турнир. След кратко съдебно дело между двете организации съдът решава делото в полза на Zuffa.

 

От тогава делото между Couture и Zuffa продължава и до днес.

 

Въпреки това президентът на UFC Dana White няколко пъти казва, че е уредил среща между Couture и Antonio Rodrigo Nogueira. Въпреки че двубоя не се е състоял все още, White не е изключвал възможността Couture да се върне в организацията.

 

MMA Bulgaria

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес