Зареждане

Rampage Jackson не се интерсува от шпиони

Rampage Jackson не се интерсува от шпиони
Публикувано на: Септември 2, 2011 в 11:51 ч

"В края на краищата, не ме интересува. Уверен съм в резултата на този двубой. Нямате си идея колко. Много хора не залагат на мен за този двубой и това ми харесва. Щастлив съм. Така беше и когато се бих срещу Chuck Liddell за титлата. Никой не беше заложил на мен. Това е добре. Jon Jones може да си направи лагера, да ме гледа как тренирам, но няма да може да спре това, което ще му причиня. Не ме интересува това шпиониране в моя лагер. Който и да е, може да продължи да ме наблюдава. Тренирам много. Уверен съм. Не е тайна, че ще го залея с удари. Сигурен съм, че един, два или три от моите удари ще влязат. Скъсвам си задника от тренировки за да съм готов за всичко."

Само преди няколко дни бившия шампион в полу-тежката категория на UFC, Quinton Jackson, обвини настоящия шампион в полу-тежката категория, Jon Jones, че е внедрил шпионин в тренировъчния му лагер, за да наблюдава как "Rampage" се готви за двубоя срещу него в състезанието по смесени бойни изкуства (MMA) UFC 135, което ще се проведе на 24-ти септември в Колорадо.

Той имаше обаче и подобни подозрения преди двубоя му срещу Rashad Evans през 2010-та в UFC 114, които въобще не бяха доказани.

Разбира се, Jones и неговия мениджър Malki Kawa, отрекоха всички обвинения. Но излиза в крайна сметка, че Jackson не се интересува толкова от шпиони, защото тренира за да е готов на всичко.

quinton rampage jackson ufc mma

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес