Зареждане

Rampage Jackson иска да унищожи Glover Teixeira

Rampage Jackson иска да унищожи Glover Teixeira
Публикувано на: Ноември 7, 2012 в 12:40 ч
 
Най-накрая двамата бойци в полутежката категория Quinton Jackson и Glover Teixeira ще се изправят един срещу друг в ММА състезанието UFC on FOX 6 на 26-ти януари, 2013 година.

Двамата трябваше да се бият в турнира UFC 153, но тогава контузия на "Rampage" го принуди да се оттегли от двубоя, като неговото място бе заето от Fabio Maldonado, който бе брутално пребит от Teixeira.

Jackson обяви предстоящия двубой между двамата, чрез социалната мрежа Twitter.com и обеща на феновете си, че ще "унищожи" Teixeira:

"Извън Клетката не мразя никого. Животът е твърде кратък за подобно нещо. Но в Клетката моята цел е да унищожавам. За това Glover Teixeira приготви се това да се случи с теб на 27-ти януари в Чикаго..."
 

Това може да се окаже последният двубой на Jackson в UFC след като той неколкократно заяви, че желае да бъде освободен от организацията.

Бившият шампион в полутежката категория на UFC е с две поредни загуби, съответно от Jon Jones и Ryan Bader, а ако иска да завърши кариерата си в UFC по подобаващ начин ще трябва доста да се постарае, за да победи Texieira. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес