Зареждане

Rafael dos Anjos: Пътят към титлата е открит, знам как да победя Woodley

Rafael dos Anjos: Пътят към титлата е открит, знам как да победя Woodley
Публикувано на: Август 14, 2017 в 14:00 ч
 
Шампионът на UFC в полусредна категория Tyron Woodley изглежда като все по-голям и по-голям проблем за всеки съперник, който се надява да спечели титлата в дивизията. Все пак бившият шампион в лека категория Rafael dos Anjos, който в момента се състезава в полусредна категория, вярва, че може да бъде човекът, който да детронира Woodley и очаква да има такава възможност в най-скоро време.
 
"Като бивш шампион, мисля, че пътят към титлата в полусредна категория е кратък. Demian Maia току-що получи своя шанс за титлата, но се провали. Donald Cerrone се би срещу бившия шампион Robbie Lawler и си помислих, че Cerrone си взе мача, но беше трудно решение. По мое мнение, Lawler не беше убедителен, така че мисля, че този двубой го отдалечи от евентуален реванш с Woodley. Jorge Masvidal загуби от Demian.", направи ретроспекция на дивизията dos Anjos.
 
"Stephen Thompson вероятно ще се бие с Masvidal, но вече имаше два шанса да се бие за титлата. Аз съм в класацията и мисля, че пътят е отворен. Мисля, че с победа над Neil Magny, смятайки, че съм бивш шампион, мисля, че съм доста близо. Не съм твърде далеч.", добави dos Anjos.
 
 
Dos Anjos след това обясни как ще направи това, което Stephen Thompson и Demian Maia не успяха да направят, за да победят Woodley.
 
"Той има тази игра да обикаля наоколо, защото не иска да поема рискове. С мен ще бъде изложен на риск. Няма да го оставя да се чувства комфортно. Мисля, че в последните си две битки той не беше в опасност. Stephen се бори много технически и стратегически. Не че няма да използвам стратегия и техника, но имам и силно високо темпо.", заяви Anjos.
 
"Ще диктувам темпото и той ще трябва да поработи. Няма да го оставя да обикаля наоколо - ще ме свали на земята, аз ще го сваля на земята, битката ще бъде бъркотия. Ще го натискам постоянно. Мисля, че ще изкарам всичко най-добро от него.", добави той.
 


Накрая dos Anjos се заяде леко с Woodley, като предположи, че битката мобе да бъде това, което е необходимо, за да се засили интересът на феновете към шампиона.
 
"Мисля, че след като се бия с него, хората дори биха могли отново да искат да си купят телевизионен пакет с негово участие.", завърши Anjos.
 
Как мислите, че би се развила евентуална битка между Tyron Woodley и Rafael dos Anjos?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес