Зареждане

Qiunton Jackson срещу Joey Beltran на 15-ти ноември

Qiunton Jackson срещу Joey Beltran на 15-ти ноември
Публикувано на: Октомври 31, 2013 в 09:54 ч

Бившият шампион в полу-тежката категория на UFC, Quinton "Rampage" Jackson ще се изправи срещу боецът Joey Beltran при дебюта си в Bellator 108 на 15-ти ноември.
 
"Искам да благодаря на Joey Beltran, че се съгласи да се бие с толкова кратко предизвестие. Сигурен съм, че ще запиша първата си победа в организацията. За съжаление той ще отнесе целия бой, който бях приготвил за Tito. Тялото ми е в невероятна форма в момента. Чувствам се така, както се чувствах в PRIDE, а Joey Beltran излиза, за да направим голямо шоу и да покажем върху какво сме се трудили толкова дълго време."

"Rampage" трябваше да се бие срещу друг бивш шампион от UFC - Tito Ortiz, който обаче получи контузия и се оттегли от срещата преди няколко дни.

Beltran също е бивш боец от UFC. През юли миналата година той загуби със съдийско решение от James Te Huna. След това спечели със съдийско решение над Igor Pokrajac, но после бе отстранен заради положителен допинг тест. Последния му двубой в UFC бе в UFC Fight Night 29, където загуби от Fabio Maldonado.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес