Най-големият сайт за бойни спортове

       

Пропада мачът между Bisping и GSP, Romero получава шанса си

Пропада мачът между Bisping и GSP, Romero получава шанса си
Публикувано на: Май 11, 2017 в 09:48 ч
 
Вече обявеният двубой между Michael Bisping и Georges St-Pierre явно няма да се състои, за което потвърди и президентът на UFC Dana White.


Причина за това е фактът, че GSP не може да се завърне в Октагона по-рано от месец ноември, което не устройва нито UFC, нито шампиона Michael Bisping.

UFC се надяваха срещата да се проведе на UFC 213 на 8 юли, но това няма да се случи.

Очаква се Bisping да защитава титлата си, но срещу водещия претендент в дивизията Yoel Romero. Това бе потвърдено и от Dana White.

“Направихме този мач с GSP, дори проведохме и пресконференция. Всичко трябваше да се случи през юли. Сега Michael Bisping ще трябва да защитава титлата си. Няма да чакаме GSP”, обяви White, добавяйки: “Yoel определено заслужава шанс за титлата. Той е следващият в списъка, той е претендент №1.”

“Bisping и GSP искаха този мач. Помолихме Yoel Romero да отстъпи настрани и той се съгласи. Но не изглежда така, сякаш този двубой ще се състои сега. Georges казва, че няма да бъде готов преди ноември, но кой знае - може да не е и до следващата година. Повече няма да го чакаме, продължаваме напред. А следващият, който ще получи шанс, е Yoel Romero”, добави Dana White.

Свързани Новини

Michael Bisping не одобрява действията на Anderson Silva

Michael Bisping не одобрява действията на Anderson Silva
Michael Bisping се радва на възможността да замества Anderson Silva в среща с Kelvin Gastelum, но това не му пречи да го критикува за действията му.
Новини » ноември 16, 2017 (29)
цялата новина

Michael Bisping с дата за последната си битка

Michael Bisping с дата за последната си битка
Michael Bisping се сбогува с титлата си в UFC 217, когато се изправи срещу Georges St. Pierre, който се завърна след 4 години почивка.
Новини » ноември 15, 2017 (1)
цялата новина
Мнения в Facebook