Зареждане

Прогноза: Mike Russow срещу Jon Olav Einemo

Прогноза: Mike Russow срещу Jon Olav Einemo
Публикувано на: Януари 28, 2012 в 18:03 ч

Малко по-късно тази вечер UFC ще навлезе в къщата, която Michael Jordan изгради - United Center в Чикаго. Тогава ще се проведе UFC on Fox 2: Evans vs Davis.

Главните двубои са Chael Sonnen срещу Michael Bisping и Rashad Evans срещу Phil Davis. Тъй като голяма част от тези бойци са доста устати, покриват и голяма част от медийното пространство, докато други двубои от същата вечер остават малко в тяхната сянка. Един такъв интересен двубой е този между Mike Russow, който работи като полицай в Чикаго и Jon Olav Einemo, който е от именитата школа на Golden Glory, а е известен и у нас покрай гостуването му в България за да бъде част от подготовката за ММА двубоя на Любо Симеонов - Гребеца.

Обзор

След като прекара голяма част от кариерата си в различни организации на изток като Shooto и Pride FC и 5 годишно прекъсване от MMA, Einemo направи своя UFC дебют в UFC 131, като записа "Двубой на вечерта" с Dave Herman.

Битката обаче приключи неблагоприятно за "The Viking", тъй като той загуби с технически нокаут.

mike russow jon olav einemo

Mike Russow излиза срещу Jon Olav Einemo


Високият малко над 2 метра боец ще се радва на предимство в обхвата, а също и играта на земя ще е в негова полза, тъй като е черен колан по бразилско жиу-житцу и пет от шестте му победи са с предаване на опонента.

В категория пълна с имена като Frank Mir, Cain Velasquez, Alistair Overeem, Borck Lesnar и Antonio Rodrigo Nogueira, име като Mike Russow лесно може да се изплъзне от радара.

Russow е може би най-известен в UFC след като нокаутира проспериращия Todd Duffee в UFC 114.

Американецът се справя добре, тъй като е спечелил 14 от 16-те си двубоя, като единствената му загуба е от Sergei Kharitonov в Pride 33, а има и един несъстоял се двубой.

Заключение

След като излезе много открит и надъхан срещу Dave Herman в UFC 131, Einemo ще бъде малко по-прибран. Ще го видим по-търпелив, подбирайки момента за удар и на дистанция, възползвайки се от дългите си ръце.

Russow е показал, че може да носи на бой и все пак да побеждава в края, но няма да е предимство да приложи тази стратегия при толкова по-голям от него боец.

На хартия Einemo притежава предимство на земя, макар че и Russow е показал, че може да заключва и е участвал в турнири по борба, но това не прави играта на земя силната му страна в този двубой.

Освен борбата изглежда, че Einemo има предимство навсякъде другаде. След като разучи опонента си с няколко удара в началото очакваме "The Viking" да забърза темпото и да довърши Russow на земята с удари във втория рунд.

Това е нашата прогноза за тази среща. А каква е вашата, бойци?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес