Зареждане

Poirier: Щях да съм разорен и в мозъчна смърт, ако слушах феновете

Poirier: Щях да съм разорен и в мозъчна смърт, ако слушах феновете
Публикувано на: Октомври 29, 2015 в 08:31 ч

Dustin Poirier отнесе много критика от феновете, след като реши да не приеме двубой с Norman Parke с кратко предизвестие, когато първоначалния му опонент, Joseph Duffy получи контузия преди двубоя им в UFC Fight Night: Dublin.

Файткартата претърпя огромни промени точно в главните събития, но Poirier обясни че ако е слушал феновете до сега да е разорен и мъртъв.
 
"Ако трябваше да слушам феновете, до момента да съм разорен и в мозъчна смърт. Щях да се бия всеки уикенд. Аз търся добрите двубои с добро заплащане, а в случаят залогът не беше изгоден. Затова се оттеглих и ще видим какво ще се случи. Това е."

Poirier не се интересува от критиките на феновете, но се е разгневил, когато е видял, че го критикуват и други бойци за това, че не е приел двубоя.
 
"Това вече ме ядоса. Те май видяха начин да си поставят името в новините. Използваха тази възможност. Разбирам това, но е абсурдно от моя гледна точка."

Според Poirier, UFC не са го притискали да приеме двубоя с Parke.
 
"White каза 'Ще се опитаме да преместим двубоя на друга дата. Ако наистина искаш да се биеш и мислиш, че трябв ада се биеш, може да го направиш и сега. Ако не, недей да си мислиш, че състезанието е изцяло на твоите рамене.'

Ако Dana и Joe ми казаха 'Наистина имаме нужда от теб, направи ни голяма услуга и остани да се биеш,' тогава може би щях да го направя. Но не беше такъв случаят. Казаха ми, че се случват такива неща и ще преместят двубоя ни на друга дата."

Двубоят действително бе преместен - двамата ще се срещнат на 2 януари догодина.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес