Зареждане

Phil Davis приветства възможността да победи Lyoto Machida

Phil Davis приветства възможността да победи Lyoto Machida
Публикувано на: Август 3, 2013 в 08:03 ч

Боецът в полу-тежката категория на UFC, Phil Davis, разкри че приветства възможността да разшифрова стратегията на бившия шампион Lyoto Machida, когато двамата се срещнат по-късно днес в UFC 163.
 
"Той има добър опит срещу борци, но не е имал успехи срещу национален шампион по борба. Дори най-опитните борци, срещу които се е изправял, като Dan Henderson и Randy Couture, са били класици. При свободната борба имаме различни умения от техните. Има различни типове борба.

"Когато обявиха името ми за съперник на Machida, си помислих, че ще бъде интересно. ТОй е претендент за титлата, а претендента за титлата трудно може да бъде победен и да му се разгадае стратегията. Така че победата ми ще е по-сладка, след като направя това. Много хора имат различни планове за кариерите си. Знам, че за да стигнеш до върха, трябва да се биеш с хора като Machida. Ако искам да стигна там, където искам да бъда, трябва да се бия с хора като него.

Гледал съм двубоите му 3-4 часа подред. Той мига два пъти с лявото си око, а след това върхлита върху теб. Гледах го много пъти. Имам хубав телевизор. Увеличих картината. Да, той наистина мига два пъти с лявото си око и след това бум! Така че ще наблюдавам окото му цялата вечер."

Davis (11-1-1) е с две поредни победи и единствената му загуба е от бившия шампион в полу-тежката категория Rashad Evans. "Mr. Wonderful" има победа над настоящия претендент за титлата, Alexander Gustafsson.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес