Зареждане

Phil Davis обясни защо иска да се бие с Anderson Silva

Phil Davis обясни защо иска да се бие с Anderson Silva
Публикувано на: Октомври 27, 2014 в 09:17 ч

Боецът в полу-тежката категория на UFC, Phil Davis обясни защо предизвика бившият шампион в средната категория, Anderson Silva, след като записа победа в UFC 179. Според боецът, "The Spider" е един от най-добрите бойци в света и представлява истинско предизвикателство.
 
"Всички въпроси към мен по време на отворената тренировка преди състезанието, бяха около това, че съм 'убиецът на бразилци'. Не знам дали бих се нарекъл убиец, но понякога наистина този прякор ми пасва.

Silva е един от най-добрите бразилски бойци и един от най-добрите състезатели изобщо. Така че защо не? Той е страхотен боец. Защо да не се бием в Бразилия? Харесва ми в Бразилия. Имам само хубави спомени там. Но това е въпрос, който трябва да зададем на бразилските фенове. Ще се радват ли да видят двубой с мое участие за титлата? Ще са готови ли да видят как опонента ми ще бъде разбит? Ако отговорят положително, ще бъда готов."

Davis записа три силни победи над трима от топ състезателите на Бразилия - Antonio Rogerio Nogueira, Lyoto Machida и Glover Teixeira. Anderson Silva ли е логичното следващо предизвикателство на "Mr. Wonderful".
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес