Зареждане

Paulie Malignaggi: Dana White ограбва състезателите на UFC

Paulie Malignaggi: Dana White ограбва състезателите на UFC
Публикувано на: Август 15, 2017 в 09:00 ч
 
След две седмици на непрестанни нападки от страна на Paulie Malignaggi към Conor McGregor, бившият боксов шампион в две дивизии най-накрая разбра, какво наистина иска: всъщност той иска да се бие с ирландеца в истинска битка. Malignaggi се замисля да се оттегли от пенсионирането, за да се бие с McGregor, а сега той направи желанието си официално.
 
"Той непрекъснато ме поставя в пресата с тези редактирани видеоклипове, редактирани снимки и какво ли не. Нещата минаха границата. Сега трябва да се бием.", заяви Malignaggi за The MMA Hour.
 
Malignaggi за кратко беше спаринг партньор на McGregor, където му помагаше да се подготви за суепербитката с Floyd Mayweather на 26-ти август. Но грубите спаринг сесии, последвани от снимки, показващи как Paulie е паднал в нокдаун, предизвикаха ярост в бурния нюйоркчанин, която не се е понижила след часове медийни изяви, в които той обсъжда отново и отново ситуацията.
 
 
В петък, Conor McGregor отвърна на Malignaggi, заявявайки, че боксьора все още е замаян от тежките удари и поради тази причина говори такива глупости. Президентът на UFC също не остана по-назад и пусна кратък видеоклип, в който Conor нанася серия от удари на Paulie и има и един от много обсъжданите нокдауни.
 
"Искам да кажа, че са го редактирали доста добре. Има причина, която вероятно им е отнела около десет дни, за да го направят. Трябваше да го редактират наистина, наистина добре.", заяви Malignaggi относно клиповете публикувани от Dana White.
 
"Очевидно се вижда, че това е натискане на врата ми. В реално време и скорост, когато сте в средата на това не знаете точно какво ви изкарва от равновесие. Когато видях видеоклипа, първо трябваше да го анализирам и тогава разбрах, че е ясно, че натискането на врата ми е очевидно... Това е мръсен ход, но дори не знаят как да го направят. Всъщност е толкова глупав, че не го е направил правилно.", добави Malignaggi.
 
 
Malignaggi продължи атаката си към Dana White, когато се появи и в MMAjunkie.
 
"Вече познавам Dana White. Той ограбва състезателите на UFC. Никога не съм срещал боец на ММА, който всъщност да обича Dana или да има какво добро да каже за него. Не съм чул една дора дума за него.", заяви Malignaggi.
 
Какво мислите, приятели? Paulie не прекалява ли вече с жалванията? Все пак той трябваше да е добрия герой.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес