Зареждане

Parisyan: Аз популяризирах джудото в ММА

Parisyan: Аз популяризирах джудото в ММА
Публикувано на: Юли 24, 2014 в 14:00 ч

Karo Parisyan е ветеран в UFC, но доста нашумя с пристъпите си на паника и пристрастеността си към болкоуспокояващите. Но боецът не иска да бъде запомнен с това, обяснявайки че от година е чист.

Но не винаги е било така.
 
"При 70% от двубоите си не бях в достатъчно добра форма. Печелих повече с психика. Никога не съм се страхувал от никого през живота си. Когат обаче усетиш паниката физически, не можеш да дишаш. Сърцето ми започваше да бие по-силно, кръвното ми налягане скачаше. Умът ми работеше на супер бързи обороти, на които не можех да смогна. Не знаех какво да правя. Не можех да се успокоя. Хората започват да мислят за самоубийства в такива моменти. Ужасно е. А аз трябваше да изляза и да се бия."

Но Parysian иска да напомни преди всичко на феновете си, че е допринесъл към развитието на ММА с уменията си по джудо.
 
"Ronda ми е като малка сестра и признавам уменията и. Тя е страхотен боец, страхотна личност и джудистка. Но не искам хората да забравят кой показа джудото в ММА. Никой не може да отрече, че аз бях този, който популяризира този спорт в клетката. Имаше стотици състезатели, които прославяха борбата, стотици кикбоксьори и жиу-житцу състезатели, но аз бях единствения джудист... Могат да ме нарекат наперен и арогантен, но това е истината. Имаше само един човек, който бе вдигнал флага на джудото и това бях аз."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес