Зареждане

Nunes: Срещу Ronda за първи път се бих ядосана

Nunes: Срещу Ronda за първи път се бих ядосана
Публикувано на: Февруари 3, 2017 в 08:57 ч
 
Шампионката на UFC в категория “петел” Amanda Nunes защити за първи път титлата си на UFC 207, помитайки като ураган някогашната носителка на пояса Ronda Rousey.


“Leoa” имаше нужда от едва 48 секунди, за да откаже Rousey, потвърждавайки, че е най-добрият боец в категорията в настоящия момент. 

В седмиците преди двубоя, UFC акцентира главно върху завръщането на Ronda в Октагона, като почти никакво внимание не бе обърнато на Amanda Nunes. Макар и тя да беше шампионът в случая.

В интервю за FOX, бразилката призна, че този подход на UFC искрено я е ядосал, като в крайна сметка Ronda Rousey го отнесе в случая.

“През цялата седмица бяхме аз и приятелката ми срещу света. Нямаше нищо за мен. Всичко бе за нея. Аз бях шампионът, като да премина през всичко това бе наистина трудно. Това ме нарани много. Цялото промотиране на двубоя, всичко по телевизията. Бях ядосана. Запазих всичко за себе си, но след двубоя вече изригнах”, сподели Nunes.

След срещата Amanda Nunes каза някои не особено приятни неща за Ronda Rousey, включително и това, че тя е нищо повече от медиен продукт на UFC. Тези дни обаче Nunes се извини на Ronda за думите си.

“Казах някои лоши неща, които досега не бях казвала. Исках хората да знаят коя съм аз, поради което се извиних. Изпитвам много уважение към Ronda, но начинът, по който се гледаше на този мач, бе просто налудничав. Това бе първият случай в моята кариера, в който съм се била наистина ядосана. Дори и след мача, в бекстейджа, пак бях ядосана”.

“Ronda направи много за този спорт, като тя доминираше над останалите. Но сега всичко се промени. Спортът върви напред. Тя си взе много дни почивка, но това си е нейна вина, а не моя. Сега имаме нов шампион”.

Очаква се “Leoa” да защитава пояса срещу Valentina Shevchenko, която постигна важен успех над Julianna Pena съвсем наскоро.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес