Най-големият сайт за бойни спортове

       

Nunes обясни за спречкването със Shevchenko

Nunes обясни за спречкването със Shevchenko
Публикувано на: Май 19, 2017 в 09:44 ч
 
Шампионката на UFC в категория “петел” Amanda Nunes ще защитава титлата си за втори път, отново изправяйки се срещу Valentina Shevchenko на UFC 213 на 8 юли.


Двете се изправиха една срещу друга по време на пресконференция съвсем наскоро, като срещата им мина под знака на сериозно напрежение. Nunes дори допря юмрука си в лицето на Shevchenko, като двете трябваше да бъдат разделени от охраната.

Ето какво сподели “Leoa” за случилото се. Според нея, Shevchenko първа я е докоснала за бузата.

“Предполагам, че никога досега не сте ме виждали да правя нещо такова. Ако тя не ме беше докоснала, нищо нямаше да се случи. Представете си някой да докосне лицето ви в подобна ситуация, завладяна от емоциите. Това не е яко. Отговорих според момента. Беше повече спрямо това, което направи тя, но така реагирах.”

“Това се случва, когато някой говори толкова глупости за теб, а след това докосне лицето ти. При този ъгъл вие не сте успели да го видите, но аз го усетих. Тя също знае, че го е направила”, добави Nunes.

0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Valentina Shevchenko се готви за битка за титлата

Valentina Shevchenko се готви за битка за титлата
Valentina Shevchenko e една от най-страховитите състезателки ММА. Има завиден рекорд в муай-тай битките и е бивша претендентка за титлата в категория петел.
Новини » април 10, 2018 (1)
цялата новина

Тренировъчен ден с Valentina Shevchenko

Тренировъчен ден с Valentina Shevchenko
Valentina Shevchenko e една от най-страховитите бойци в женския ММА.
Новини » април 4, 2018 (0)
цялата новина
Мнения в Facebook