Най-големият сайт за бойни спортове

       

Nunes обясни за спречкването със Shevchenko

Nunes обясни за спречкването със Shevchenko
Публикувано на: Май 19, 2017 в 09:44 ч
 
Шампионката на UFC в категория “петел” Amanda Nunes ще защитава титлата си за втори път, отново изправяйки се срещу Valentina Shevchenko на UFC 213 на 8 юли.


Двете се изправиха една срещу друга по време на пресконференция съвсем наскоро, като срещата им мина под знака на сериозно напрежение. Nunes дори допря юмрука си в лицето на Shevchenko, като двете трябваше да бъдат разделени от охраната.

Ето какво сподели “Leoa” за случилото се. Според нея, Shevchenko първа я е докоснала за бузата.

“Предполагам, че никога досега не сте ме виждали да правя нещо такова. Ако тя не ме беше докоснала, нищо нямаше да се случи. Представете си някой да докосне лицето ви в подобна ситуация, завладяна от емоциите. Това не е яко. Отговорих според момента. Беше повече спрямо това, което направи тя, но така реагирах.”

“Това се случва, когато някой говори толкова глупости за теб, а след това докосне лицето ти. При този ъгъл вие не сте успели да го видите, но аз го усетих. Тя също знае, че го е направила”, добави Nunes.

0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Amanda Nunes: Нямам нищо лично срещу Cyborg

Amanda Nunes: Нямам нищо лично срещу Cyborg
След като двете бразилки изявиха желание да излязат една срещу друга в супер двубой, Amanda Nunes сподели мнението си за сблъсъка.
Новини » януари 19, 2018 (0)
цялата новина

Cris Cyborg: Ще убия Amanda Nunes в октагона

Cris Cyborg: Ще убия Amanda Nunes в октагона
В предаването на Ariel Helwani Часът на ММА, Cris Cyborg сподели мнението си за евентуална среща със своята сънародничка Amanda Nunes.
Новини » януари 16, 2018 (1)
цялата новина
Мнения в Facebook