Най-големият сайт за бойни спортове

       

Nunes обясни за спречкването със Shevchenko

Nunes обясни за спречкването със Shevchenko
Публикувано на: Май 19, 2017 в 09:44 ч
 
Шампионката на UFC в категория “петел” Amanda Nunes ще защитава титлата си за втори път, отново изправяйки се срещу Valentina Shevchenko на UFC 213 на 8 юли.


Двете се изправиха една срещу друга по време на пресконференция съвсем наскоро, като срещата им мина под знака на сериозно напрежение. Nunes дори допря юмрука си в лицето на Shevchenko, като двете трябваше да бъдат разделени от охраната.

Ето какво сподели “Leoa” за случилото се. Според нея, Shevchenko първа я е докоснала за бузата.

“Предполагам, че никога досега не сте ме виждали да правя нещо такова. Ако тя не ме беше докоснала, нищо нямаше да се случи. Представете си някой да докосне лицето ви в подобна ситуация, завладяна от емоциите. Това не е яко. Отговорих според момента. Беше повече спрямо това, което направи тя, но така реагирах.”

“Това се случва, когато някой говори толкова глупости за теб, а след това докосне лицето ти. При този ъгъл вие не сте успели да го видите, но аз го усетих. Тя също знае, че го е направила”, добави Nunes.

0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Nicco Montano готова за Valentina Shevchenko на UFC 228

Nicco Montano готова за Valentina Shevchenko на UFC 228
След множество критики и подигравки към шампионката в категория муха Nicco Montano, тя е готова да защитава титлата си срещу Valentina Shevchenko.
Новини » юни 15, 2018 (0)
цялата новина

Cris Cyborg иска Amanda Nunes и Holly Holm да се докажат

Cris Cyborg иска Amanda Nunes и Holly Holm да се докажат
Cris Cyborg вече е набелязала бъдещите си опоненти за следващата си битка, но иска Amanda Nunes и Holly Holm първо да се докажат и след това да получат супер-битката с нея.
Новини » юни 12, 2018 (0)
цялата новина
Мнения в Facebook