Зареждане

Насрочена е титанична битка в тежка категория за UFC 215

Насрочена е титанична битка в тежка категория за UFC 215
Публикувано на: Юни 29, 2017 в 10:00 ч
 
Бойната карта за UFC 215 нарасна с една масивна битка в тежка категория. В нея ще видим бившия шампион в категорията Junior Dos Santos да се изправя срещу френския нокаутьор Francis Ngannou. За този мач се говори от доста време, но сега вече бе обявен официално от организацията.
 
От UFC също обявиха и двубой в полутежка категория между шведския претендент Ilir Latifi и австралийската перспектива Tyson Pedro.
 
Когато за последно видяхме Dos Santos в действие, той се би за титлата в тежка категория, но падна в нокаут, след като Stipe Miocic избухна с тежки удари в първия рунд. Тази борба беляза завръщането му към загубите след доминираща победа със съдийско решение над Ben Rothwell.
 
 
Ngannou, междувременно, беше видян за последен път в клетката през декември, когато нокаутира ветерана Andrei Arlovski в първия рунд. С тази победа той записа рекорд от 5-0 в UFC. Откакто се присъедини към организацията той записа победи над Luis Henrique, Curtis Blaydes, Bojan Mihajlović, Anthony Hamilton и Arlovski.
 
Първоначално UFC 215 се очакваше да се проведе в Сиатъл през август. По-рано тази седмица обаче организацията обяви, че бойната вечер в Сиатъл е била отменена и картата ще се появи на 9-ти септември в Едмънтън, Алберта, Канада.
 
Кой смятате, че ще победи в тази битка между Francis Ngannou и Junior Dos Santos?
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес