Зареждане

Miocic се изсмя на твърденията на Overeem: Опитът му за гилотина бе ужасен

Miocic се изсмя на твърденията на Overeem: Опитът му за гилотина бе ужасен
Публикувано на: Септември 13, 2016 в 09:29 ч
 
Шампионът в тежка категория на UFC Stipe Miocic осъществи успешна първа защита на титлата си, успявайки да нокаутира Alistair Overeem пред “домашна” публика в своя град Кливланд на UFC 203.


След двубоя Overeem предизвика сериозно веселие в залата, след като в интервютото си пред Joe Rogan заяви, че Miocic се е предал при опита му за гилотина, но реферът не го е видял. Светкавично на екраните бяха пуснати повторения на ситуацията, на които ясно се видя, че няма дори и малък опит от страна на Miocic да се предаде.

Самият Stipe не пропусна да коментира изказването на Overeem, скоро след двубоя между двамата.

“Не знам как така съм се предал, след като и двете ми ръце бяха върху неговите. Той очевидно не се чувства добре от случилото се. Но честно казано, опитът му за гилотина не ставаше за нищо. Беше просто ужасяващ.”

“Не съм се предавал. Помня, че бях отзад и подписвах чека си и всичко останало, когато чух освиркванията на залата. Попитах защо хората освиркват, понеже знаех, че той говори. Тогава узнах, че той е казал, че аз съм се предал. Не помня да съм се предавал. Помня само, че го удрях в лицето, докато той загуби съзнание.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес