Зареждане

Mike Pierce ще разтърси полу-средната категория догодина

Mike Pierce ще разтърси полу-средната категория догодина
Публикувано на: Ноември 5, 2012 в 15:46 ч

Боецът в полу-средната категория на UFC, Mike Pierce, заяви че ще се развихри догодина, веднага след като се възстанови от контузията си.

"Това е игра за всеки. Големият въпрос е колко възстановен е GSP? Той, поне според мен, навлиза в залеза на кариерата си. Има няколко контузии, за които трябва да внимава и лекува. Неговата издръжливост е под въпрос. Определено ще видим това в предстоящия му двубой срещу Carlos Condit, но има доста бойци в категорията, които биха могли да нокаутират GSP или той ще поиска да се оттегли. Кой знае. Има много бойци, включително и мен, в полу-средната категория, които ще я разтърсят догодина."

Pierce за последно победи Aaron Simpson с нокаут във втория рунд по време на състезанието UFC on FX 5. Това беше и третата победа на Pierce в последните му четири двубоя. Той е със статистика 6-2, а загубите му са от претендентите Johny Hendricks и Josh Koscheck със съдийско решение. Pierce ще се изправи срещу Seth Baczynski в UFC on FX 6 на 15-ти декември в Австралия.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес