Зареждане

Mickey Gall: Харесва ми някои идиоти да споменават името ми

Mickey Gall: Харесва ми някои идиоти да споменават името ми
Публикувано на: Февруари 1, 2017 в 12:00 ч
 
Кариерата на Mickey Gall продължава да върви нагоре. След като Gall сам си уреди двубои със CM Punk и Sage Northcutt, които в последствие спечели, сега младият боец се радва на все по-голям интерес не само от страна на феновете, но и от останалите бойци.


И ако доскоро Gall бе човекът, който предизвикваше други бойци, сега това се случва и в обратния ред. Той призна, че се забавлява, когато някои “идиоти” споменават името му.

“Това ме забавлява. Харесва ми да ги слушам. Хубаво е, когато всички те предизвикват и говорят разни неща. Харесва ми. Това ми дава много опции за следващия ми двубой. Има много хора, които искат да се бият с мен, което е добре. Надявам се те да продължават да казват името ми - всички идиоти до един, продължавайте да го правите. Наистина ми харесва”.

Попитан кои точно са “идиотите”, Mickey не пожела да назове имена.

“Не се опитвайте да изкопчите имена от мен. Няма да им направя това удоволствие, споменавайки имената на тези идиоти.”

Макар и Mickey Gall да не разполага с почти никакъв опит, той призна, че няма нищо против да се бие и срещу далеч по-опитни бойци.

“Аз имам 4 мача. Кой друг в UFC има 4 мача? Малко хора могат да се сравнят с мен по този показател. Northcutt беше 8-1, което е близко. Но това няма значение за мен. Мачът си е мач. Готов съм да се бия и срещу някого с 30 или 40 двубоя. Няма значение за мен”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес