Зареждане

Michael Page бесен на Paul Daley, нарече го Paula

Michael Page бесен на Paul Daley, нарече го Paula
Публикувано на: Юни 13, 2017 в 14:00 ч
 
Сензацията на Bellator MMA в категория "перо" Michael Page се надяваше на битка с британския боец Paul Daley в основното събитие на организацията през септември.
 
Няма да се случи!
 
Това е така, защото "Semtex" отказва да се изправи срещу "Venom", след като вече влезе във физическа саморазправа в Bellator 179 преди месец в Лондон, Англия.
 
Съобщението на Page от официалния му Instagram профил:
 
"Както аз, така и Bellator MMA сме разочаровани, че след цялата тази еуфория, Paula "Tampax" Daley отново отказа да влезе в клетката срещу мен, най-добрия. Знам, знам, в това няма смисъл, първо ти наритват задника, а след това искаш да се изправиш срещу най-добрия. Срещата се организира и ти се отказваш. Съжалявам за феновете, които искаха да видят тази битка, но ако той отново спомене името ми и потърси битка, ще бъде игнориран.", заяви Page.
 
Очакваме отговора на Paul Daley.
 
Page (12-0) изглежда сензационно през цялата му кариера в смесените бойни изкуства до тук, освен в битката му срещу Fernando Gonzalez през ноември. Той обаче търпи критики, затова, че никога не се е изправял срещу топ боец от дивизията.
 
Най-голямото му предизвикателство до момента е работата по евентуалния сблъсък с Paul Daley (39-15-2), който наскоро беше отказан от Rory MacDonald в Bellator 179. Кога и къде тези двамата ще се сблъскат, остава да разберем.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес