Зареждане

Michael Bisping се извини за поведението си след UFC 127

Michael Bisping се извини за поведението си след UFC 127
Публикувано на: Март 24, 2011 в 16:00 ч

Един от най-добрите британски ММА бойци в света, най-накрая намери сили да се извини, след като наплю опонента си Jorge Rivera след двубоят им в UFC 127.

Michael Bisping (21-3 MMA, 11-3 UFC) дори изглежда доста разкаян.

След като записа победа с технически нокаут във втория рунд над Rivera в двубой от средната категория, Bisping се изплю в ъгъла на опонента си.

Инцидента предизвика истински шок сред организаторите и зрителите. Англичанина дори бе предизвикан от претендентите в средната категория Nate Marquardt и Chael Sonnen.

Ето какво каза Bisping в интервю пред англиският вестник The Telegraph:

"Бях откачил. Като баща, като ММА боец, дори може би като човек на когото много млади хора подражават, такова поведение е недопустимо. Това не е начинът по който един ММА боец, трябва да се държи. Това не е начинът по който всеки обикновен човек, трябва да се държи. Разбира се съжалявам, като дължа извинение на Dana [White, изпълнителният директор на UFC], както и на UFC, като обещавам, че повече няма да се държа по този начин."

Bisping признава, че множеството обиди от страна на Rivera довели до този двубой, са били причината да влезе в осмоъгълника с кипяща кръв.

"Приближавайки денят на двубоя, кръвта ми кипеше все повече и повече отвътре. Човекът [Jorge Rivera] и неговият отбор, наскоро преди това ми се присмиваха в интернет, като определено преминаха границите на няколко пъти... Аз бях провокиран, като ако някой смята, че няма такова нещо, то той е сляп или невеж като прасе."

Докато много от феновете очакваха глоба и продължително отстраняване за избухливият англичанин, UFC президента Dana White, показа миналата седмица, че промоцията е лишила Bisping от бонуса му за победа или от 150 000 долара, но няма индикации той да бъде отстранен.

При липсата на двубои на хоризонта, Bisping който към момента е член на тренировъчният лагер на Quinton Jackson, помага в подготовката на бившият шампион за двубоят му в UFC 130 срещу Matt Hamill.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес