Зареждане

Melvin Guillard отново се провали на кантара

Melvin Guillard отново се провали на кантара
Публикувано на: Юли 22, 2016 в 09:03 ч
 
Melvin Guillard не успя да влезе в лимита от 70.7 килограма за двубоя си с David Rickels на Bellator 159, заковавайки кантара на 71.6 килограма. Така сблъсъкът между двамата ще бъде проведен на междинни килограми.


Guillard не успя да постигне нужното тегло цели пет пъти от месец август 2012 година насам, като това ще бъде четвърти път, в който той довежда нещата до междинни килограми. Досега това се беше случвало в сблъсъците му с Gesias Cavalcante, Justin Gaethje и Derek Campos.

Бившият боец от UFC се намира в серия от три поредни загуби, като този му провал на кантара със сигурност ще доведе и до нова загуба на пари, което силно контрастира с едно от последните му интервюта. А за другата част от него, оставаме без коментар.

“Мотивацията ми за този двубой е да бъда сигурен, че ще получа пълен чек. Последните ми три двубоя поред не бяха така. Очаквам сега да получа пълен чек. Нямам търпение и да размажа David Rickels, като се надявам, че той има и приятелка, за да мога да смажа и нейния задник. Определено ще смажа и задника на майка му”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес