Зареждане

Mauricio Rua очаква 'готин' двубой с James TeHuna

Mauricio Rua очаква 'готин' двубой с James TeHuna
Публикувано на: Декември 4, 2013 в 09:43 ч

Бившият шампион в полу-тежката категория на UFC, Mauricio "Shogun" Rua сподели настроението си преди двубоя му в UFC Fight Night 33 срещу James TeHuna, който ще се проведе този уикенд в Брисбейн, Австралия. Боецът обясни, че това той трябва да е интересен, тъй като и двамата предпочитат да разменят удари.
 
"Загубата винаги е притеснителна, но е в миналото. Ако продължавам да мисля за нея, тя може да ме обърка при предстоящия ми двубой. Не искам да мисля за нея повече. Вече е в миналото. Тренирам в Сао Паоло от повече от месец и ще продължа тук заедно с моя лагер. Подготовката минава страхотно, а с нас е и Demian Maia.

Очаквам тежък двубой. Той е добър боец и предпочита да играе в стойка и да разменя удари. Ще бъде интересен двубой, със сигурност. Той играе предимно с ръце, а аз предпочитам да използвам уменията си по муай тай, така че ще бъде готино. Не знам дали стилът му е в моя полза, но той ми харесва повече от борците, защото ще можем да направим истински бой."

Rua има две поредни загуби, а от последните си четири двубоя, загуби три. Последното му поражение бе от Chael Sonnen с гилотина в първия рунд през август.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес