Зареждане

Mauricio Rua: Най-голямата ми цел е шампионският пояс

Mauricio Rua: Най-голямата ми цел е шампионският пояс
Публикувано на: Март 14, 2017 в 18:00 ч
 
Бившият шампион на UFC в полутежка категория Mauricio Rua е в серия от три поредни успеха, постигнати последователно над Antonio Rogerio Nogueira, Corey Anderson и Gian Villante.


Това дава увереност на 35-годишния ветеран, че той отново би могъл да се изкачи до върховете на дивизията. Самият “Shogun” потвърди, че именно това е най-голямата му цел.

“Бия се с най-добрите от 2005, като никога не съм си подбирал опоненти. UFC знаят това. Оставям тези неща в ръцете на моя мениджър. Той се грижи за кариерата ми. Плащам му за това, като да си призная, плащам му повече от добре. Моята работа е да тренирам и да се бия.”

“Това бе моят 35-и двубой. Всеки мач за мен е една мечта. UFC е нещо като Световното първенство в ММА. Най-добрите бойци са тук, като всеки мач е истинска война. Всяка една победа ме доближава до пояса. Той е моята най-голяма мечта.”

“Кой ще се бие за титлата? Би било двулично да кажа, че ще съм аз. По-скоро ще е победителят от мача Glover - Gustafsson. Те са по-напред от мен и заслужават да се бият за пояса.”

Той разкри, че когато е в Октагона, често си представя, че това е просто още една тренировка.

“Не се изморявам толкова в залата, колкото по време на мач. Мачът е нещо различно. Там трябва да се концентрираш и да си представяш, че е тренировка, защото иначе притеснението може да вземе контрол над теб. Ако постоянно мислиш колко голямо е това събитие, всичко може да се обърне срещу теб. Трябва да се концентрираш, да бъдеш спокоен и търпелив.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес