Зареждане

Martin Kampmann: Ако GSP иска да бъде нокаутиран, нека приеме двубой с мен

Martin Kampmann: Ако GSP иска да бъде нокаутиран, нека приеме двубой с мен
Публикувано на: Септември 10, 2012 в 11:18 ч

Боецът в полу-средната категория на UFC, Martin Kampmann даде своя коментар преди двубоя си с Johny Henricks в UFC 154 на 17-ти ноември в Канада, като засегна и шампиона в категорията Georges St. Pierre.


"Чувствам се уверен за двубоя си с Johny. Тренирали сме заедно преди. Очевидно се знаем добре и сме наясни със силните страни помежду си. Johny е страхотен борец, има нокаутираща сила, но не е много техничен. Трябва да се пазя от силната му лява ръка и неговата борба. Мисля, че мога да спечеля този двубой по много различни начини и имам много увереност.

Със сигурност вярвам, че победа срещу Hendricks, би ми осигурила двубой за титлата. Чувствам, че трябваше да имам такъв двубой преди много време. Бил съм се с някои от най-добрите в категорията и всеки път доминирам.

Kampmann спомена и името на шампиона в полу-средната категория на UFC, Georges St. Pierre.

"Правя услуга на GSP, защото побеждавам най-коравите бойци в категорията. Той трябва да ми изпраща благодарствени писма. Не знам защо GSP се притеснява толкова да не би да бъде нокаутиран от Anderson Silva. Ако иска да бъде нокаутиран, нека приеме двубой с мен."


Kampmann направи няколко много добри двубооя, като тези срещу Thiago Alves и Jake Ellenberger. Ще успее ли "The Hitman" да разгърне своя пълен потенциал?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес