Зареждане

Mark Hunt: UFC ме принудиха да се бия с Overeem

Mark Hunt: UFC ме принудиха да се бия с Overeem
Публикувано на: Март 3, 2017 в 12:00 ч
 
Ветеранът Mark Hunt отново влиза в Октагона, изправяйки се срещу Alistair Overeem на UFC 209.


Това ще бъде първи двубой за “Super Samoan”, откакто той загуби срещата си с Brock Lesnar на UFC 200. В последствие обаче изходът на двубоя бе анулиран поради положителната допинг проба на Lesnar, а Hunt заведе съдебно дело срещу UFC и Dana White.

Говорейки преди UFC 209, Mark Hunt заяви, че е “бил принуден” да се бие на UFC 209.

“Бях принуден да бъда тук. Казаха ми - “ако откажеш този мач, това е срещу договора ти”. Защо трябва семейството ми да страда? Те заслужават да имат по-хубави неща в живота, докато мен ме пребиват тук. Не съм направил нищо нередно. Защо да бъда аутсайдерът в този случай? Другият тип е този, който бе уличен в измама. Всички, които мамят, трябва да се поставят на пиедестал, който да казва “този тип е измамник и не би трябвало да е тук”.

“Не исках да бъда в тази позиция, но те не ми оставиха избор. Какво се очаква да направя? Да се връщам на работа и да се бия с други хора, назобени до козирката. Как бихте се чувствали да ходите на работа и да губите? Защото ако губиш, значи губиш. Нямаш ползи от това. Тук би трябвало да се подвизават най-добрите бойци в света, а не най-добрите измамници. Или пък най-добрите, които умеят да се крият от докторите”, добави Hunt.

Ироничното е, че следващият опонент на Mark Hunt Alistair Overeem също има минало с употребата на забранени препарати. Холандецът ще опита да се върне на победния път, след като в последния си двубой бе нокаутиран от шампиона Stipe Miocic.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес