Най-големият сайт за бойни спортове

       

Mark Hunt нападна 'най-големите измамници на света' Jon Jones и Brock Lesnar

Mark Hunt нападна 'най-големите измамници на света' Jon Jones и Brock Lesnar
Публикувано на: Август 12, 2017 в 12:00 ч
 
Ветеранът нокаутьор на UFC в тежка категория Mark Hunt все още е бесен, че е бил подмамен да се изправи срещу бившия шампион на UFC в тежка категория Brock Lesnar на UFC 200 през юли миналата година в Лас Вегас, Невада.
 
"Super Samoan" смятал, че се изправя срещу чист боец, но след като тестовете за забранени вещества на Американската антидопингова агенция (USADA) разкриха, че Lesnar е използвал забранени субстанции, Hunt избухна в ярост и заведе дело срещу Lesnar и WWE.


 
И така, както можете да си представите, Hunt няма да се присъедини към общността на смесените бойни изкуства, която възхвалява шампиона в полутежка категория Jon Jones, който също не премина тестовете на USADA на UFC със същото забранено вещество като Lesnar.
 
"Погледнете тези ши*аняци. Имате Jon Jones, например. Този човек е най-добрият, един от най-добрите бойци в света, но то е измамник. Подобно на Brock Lesnar, вие сте глутница гадни измамници. Това сте вие. Нищо друго. Така че сега двамата най-големи измамници на света ще се бият един срещу друг! О, мамка му. Няма да си губя парите, за да гледам двама измамници да се бият. Защо да го правя? В края на краищата те са измамници. Те не трябва да получават нищо. Преди уважавах Jon Jones, но след това не го уважавам. Когато ви хванат с допинг и той е същият, които Lesnar е ползвал, не трябва... той не е боец, нито един от тях не е. Те не получават респект от мен. Нито един от тях. Не бих искал да си губя времето, за да гледам тези глупости", заяви Hunt.
 
Hunt първоначално беше решил да не се бие повече. Той обаче бързо осъзна, че ако не се бие, това също означава, че няма да получава пари. Така че самоналожената забрана бързо се вдигна и новозеландецът се появи в Октагона на два пъти оттогава.


 
"Super Samoan" за последно бе видян в Октагона, когато се наложи над Derrick Lewis с ТКО в четвъртия рунд в събитието UFC Fight Night 110  в родния град на Hunt, Окланд, Нова Зеландия.
 
Jones и Lesnar прекараха една година с наказания, но първият вече се завърна, за да върне короната си в полутежка категория миналия месец в UFC 214 в "Града на греха, докато вторият се оттегли от света на ММА и се върна в този на WWE.
 
Може би евентуалната битка между Jones и Lesnar ще се превърне в битка между Jones и Hunt?  
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Colby Covington нападна Jon Jones

Colby Covington нападна Jon Jones
Colby Covington винаги се е славил с пиперливия си език и този път той отново отговаря в свой стил.
Новини » февруари 18, 2018 (7)
цялата новина

Jon Jones продължава с хапливите коментари в социалните мрежи

Jon Jones продължава с хапливите коментари в социалните мрежи
Изглежда Jon Jones е доста уверен, че ще го видим скоро в UFC.
Новини » февруари 18, 2018 (1)
цялата новина
Мнения в Facebook